Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Csokishurka #83625 üzenetére

    Icy Veins azért nagyon jó alapot ad, ha másra nem is, szépen elmagyarázzák a basic rotationt és a talenteket. De természetesen az aktuális buildje a playernek nagyban függ személyes preferenciától és az adott környezettől (pvp, dungeon, raid, leveling), trinketektől és a rendelkezésre álló traitektől. Az én esetemre:

    Demonology warlock és Survival Hunter esetén magam tapasztaltam ki a nekem fekvő talenteket, mondjuk ez tipikusan két spec, ahol van mozgástere talentek esetén a playernek, továbbá van egy 340 item leveles Galecaller's Boonom, ami akkora bónuszt ad, hogy egy 355-ös trinketet se raktam be inkább a helyére. Ez meg is dobja a BM hunterem is, enélkül lehet nem is használnám.

    Demonology helyett viszont inkább Destructiont vagy Afflictiont játszok, mindkettő kötöttebb és sokkal jobban függenek az aktuális azerite traitektől. Destructiont mythic+-ra hozom a stunloco és az aoe miatt, afflictiont meg raidre és pvp-re. De sokszor inkább destrozok, mert megszenvedtem a zöld tűzért :D

    Holy paladinnak kb. mindig cserélgetni kell a talentjeit, mert teljesen eltér mind a pvp, mind a dungeon, mind a raid build, éppen mi kell.

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák