Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ptech

    őstag

    válasz -conrad- #8933 üzenetére

    Így is rengeteg ideig tart a megszerzése szerintem. Csak azt nézd meg mennyi casual(!) pvp-zett anno, mikor rankhoz kötött seteket lehetett honorért megvenni, és most mennyien vannak.

    Na haj, az egy szép kis beetetés volt, mint előre lehetett tudni gyakorlatilag csak arra volt jó, hogy addig is megmaradjanak előfizetőnek amíg kijön BC.

    Ha minden item magas ratinghoz lenne kötve ill. nem lehetne megvenni a s1 szettet honorért, akkor kiesne egy forrás amivel időt töltenek a casual playerek.

    Szvsz heti 10 meccs sokkal inkább casual-friendly mint BG grind napokig...

    Aréna egyébként még mindig a legjobb átgondoltság szempontjából. Ha tök casual vagy és heti 10 meccset játszol akkor is kapsz pontokat, ha meg HC módon akkor lehet harcolni a ratingekért, címekért, mountért.
    De én azt is bevezetném, hogy az aktuális szezonból, tehát most épp S3-ból csak az vehessen, aki mondjuk 1900 rating felett van. 1700 fölött meg vehetne egyel régebbit, most épp S2-t, 1500 felett meg kettővel régebbit, most S1-et. Kezsuál is epixxben jár, de az aktuális legjobbhoz teljesíteni is kell, így legalább értéke és megbecsülése is növekedne az Aréna szeteknek.

Új hozzászólás Aktív témák