Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz Tigerclaw #93528 üzenetére

    Nem a preorderhez volt, még csak nem is valamelyik drágább verzióhoz, hanem minden Shadowlands tulajdonos megkapja. Végül nekiálltam kicsit kutakodni és még nincsenek elkésve 2021 Q1-re ígérték.
    "it will be added to the Mount Collection tab in Q1 2021 for every player with Shadowlands activated on their account. "

    "csak extra napi questeket rak be a jatekba, mintha nem lenne mar azokbol igy is tul sok"

    Szerintem nem lehet belőle túl sokat csinálni. Minél több van belőle, annál több választási lehetőséget kínál a játékosnak. Amelyik tetszik neki azt csinálja, amelyik meg nem, azt meg nem csinálja.

    Nekem a hajós commaning table kimaradt az életemből, de a többi commanding table-hez képest ez a mostani egyértelműen jobb. Bár van vele bajom, mert nem elég informatív, de egyértelműen van benne taktika és logika. Legalábbis, ha van elég followered. Ami bajom van vele, hogy nem látom előre mi fog történni. Van az élet jelölés, meg van a támadó erő jelölés. De night fae-vel rendszeresen küldöm el úgy a csapatomat, hogy mind a kettő kevesebb, mint az ellenélé és mégis nyerek. Bastion-nél meg fordítva járok rendszeresen. Mind a kettő magasabb, mégis én veszítek. (Állítólag a Venthir még rosszabb.)
    A másik dolog, hogy látom az ellenfélnél kiírva, hogy mennyit fog sebezni. Aztán nézem a csatát körönként és van, hogy tizedét sem. De nem látom, hogy miért sebez kevesebbet. Van benne valami véletlenszerűség is, de nem magyarázat, mert végig a kiírt 10-20%-a körül sebez. Oké lehet páncélja meg ellenállása az egységnek, de azt miért nem látom?! Hogyan számoljak akkor vele?!

Új hozzászólás Aktív témák