Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • feri1014

    senior tag

    válasz Tigerclaw #94220 üzenetére

    Az csak WoD-ban letezett es mivel nagy sikere volt, nem vittek tovabb.

    Ezen azért felröhögtem. :DDD A legrosszabb része volt a kiegnek. Kezdve azzal, hogy a kieg indulásnál, ha a tömeggel haladva fejlődtél, addig jutottál, amíg be nem kellett menni, mert okosan mindenkinek kötelezően ott kellett lennie. Ha sikerült a tömeg előtt haladni, imádkozhattál, hogy ne legyen quest, ami visszaküld. Meglepő módon lehalt a cucc, addig tartott a fejlődés.

    Később pedig minden játékost elszigetelt, mert lényegében minden elérhető volt onnan is. A mining és herba profokat teljesen megölte, annyi ore és gaz jött. Volt ah, trade chat. Ki sem kellett mozdulni. A gold farm annyiból állt, hogy napi 1-2-szer beléptél a garrisonba, szaladtál egy kört és kiléptél. Teljesen felborította a játék gazdaságát. Jött is Legionben a pók mount 2 millió goldért, hogy valahogy megpróbálják eltüntetni a goldot a játékból.

    A mission table sokszor fájdalmasan hosszú küldetéseket adott (1-2 nap), amiket muszáj is volt csinálni a legendary ring miatt. Aztán ezt szerencsére tovább is gondolták és bekerült a shipyard. Nevetséges rewardok mellett folyamatos olaj farm, folyamatosan elsüllyedő hajók, akkor is, ha 100%-ra küldted el őket, amiket muszáj voltál pótolni. Tanaan jungle-be nem mehettél át shipyard nélkül. Legendary ring sem volt megszerezhető nélküle.

    MMO-ban totálisan elszigetelni a játékosokat nem éppen nevezhető jó feature-nek. Egy jó ötlet kritikán aluli kivitelezése volt a garrison.

Új hozzászólás Aktív témák