Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz Buster17 #20383 üzenetére

    AMúgy igaz én nem a legolcsóbb meg jómodorú oktatót választottam de viszont tisztességesen kifizettem az órákat ami nem olcsó volt, direkt nem a legolcsóbbat választottam (3000/h azaz egy alkalom 6ezer) és így volt,hogy egy héten 4x is mentem..

    Gonosz volt, bunkó, nem jó stílusú,egy igazi tirpák de azt elismerem minden szó nélkül így utólag ,hogy tényleg jó oktató volt. Tehát barom stílusban magyarázza el meg mutatja de ha megérted akkor tényleg megtanul az ember nála vezetni,

    Én 47 órát vezettem, nővérem anno kb 60at nekem bármikor megy kanyar előtt a visszaváltás Ő meg szenvedett vele mindig.. Nem parázok az úton, nem félek, tudom hol van az a határ ahol még tudom uralni a kocsit,és nem nyugdíjas módba tanított meg vezetni hanem pörgősen de biztonságosan.

    Nekem Sasadin anno mikor először kimentem forgalomba alig mertem nyomni a gázt 60as táblánál Ő meg mondta ne balfaszoskodjak, toljam neki 60al mert feltartom a forgalmat. Baromnak tartottam az elején de most már értem miért mondta.. Ha nem nyomtam a gázt nyomta helyettem. Többi tanulo masnal meg épphogy ment 2esbe 15el, fel is tartotta egész forgalmat..

    És elsőre át is mentem.. Nővéremet meg addig halogatta az oktató a nagy híres főállású rendőr másodállásban oktató ,hogy lejárt a kresz vizsgája így újból kell kezdeni neki majd..

    Tehát nagyon megkell válogatni ,hogy kit választ az ember..

    Mi nem csipáztuk egymást oktatómmal volt olyan mikor m7 autopalyan ordibaltunk egymással :D De úgy érzem,hogy az alapokat átadta nekem amire tudok építeni..

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák