Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz roberto211 #22064 üzenetére

    Te csöpögsz itt folyton a kocsijaidról, a feketemunkáról, utána meg szépen le is nézed azt, aki BKV-val közlekedik, mert te nem vagy arra hajlandó? És aztán még én vagyok a nagyképű?

    "Aki idejön és játssza itt a kemény janit Mert te csak kötekedni is jársz ide semmi másért" - el vagy tévedve. De megsúgom, ha odafigyelnél arra, hogy mit írsz, akkor nem látnál, olyan reakciót, ami nem tetszik neked. És ezentúl megkérlek, hogy ilyeneket ne merj állítani, ha nincs teljes mértékben valóságalapja.

    "Na látod látod ez a különbség köztünk" - mi? Hogy apám fizette volna a jogsit, ha nem utasítom vissza? Ez nem köztünk a különbség, egy. Én az ilyen dolgokat, mint jogsi, kocsi, lakás, tandíj, azt mind olyan költségnek tekintem, aminek a szüleimnek semmi köze.

    "ezek ellenére tudok kocsit fenntartani (hiába ,hogy nem sok de ezt is kikell fizetni) plusz még költeni magamra úgy,hogy nem kell robotolnom 10órát .." feketén könnyű, de én is távol állok attól, hogy napi 10 órákat robotoljak - hetente 1-2 alkalommal persze megeshet, ha megkérnek rá, mert kevés az ember.

    "És akkor itt fejezzük is be" - de imádom ezt olvasni: elmondod a magadét, aztán törlöd kezeidet.

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák