Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    Xbox Game Pass végigjátszás* - Update vol.1.

    A három hónapban kikerülő játékkal toltam:

    Grip
    Alapvetően ötletes játék, de pár pálya után nulla változás van a gameplay-ben, ugyanaz ismétlődik, csak más a külső. Tetszik, de tipikusan az a játék amit meg nem vennék sohase

    The Escapists
    Eléggé összetett játék, minimál grafikával. A sztori lényege, hogy meg kell oldanod valahogy, hogy kijuss a főhőssel a börtönből. Számtalan opció van és elég nehéz is összerakni. Gondolkozós játék. Kipróbálás után hagytam, de ha később újra bekerül, akkor szívesen megnézem majd ill. ha már nincs mivel játszani akár meg is venném.

    Thief of Thieves
    A bevezető valami eszméletlen jól nézett ki [link], ami után csalódás volt, hogy a tényleges gameplay mennyire vontatott, lassú. Nem egyértelműek az utalások sem arra vonatkozóan, hogy mit kell csinálni - ráadásul nagyon sokszor megszakad a játékmenet unalmas és hosszú dialógus jelenetekkel. Még ingyen sem folytatnám, csak ha valamiért nem futna más játék az Xbox-on.

    Aztán a random generátorral jöttek ezek:

    GoNNER - BLüEBERRY EDiTION
    Ötletes kis platformer. Egy kis genyóval vagyunk az elején és apránként lehet gyűjteni össze a felszerelésünket, hogy legyen kezünk, fegyverünk stb. A fegyvereket lehet cserélni jobbra és az enemy-k közül is többféle van. Alapvetően nem rossz játék, de nem az ami órákra leköt.

    ClusterTruck
    Na ez valami állati jó játék volt, szépen el is mentettem későbbre. Annyi a lényege, hogy több pályán keresztül úgy kell túljutni, hogy FPS (de teljes FPS, tehát a testünkből semmi sem látszik) módban kell végigugrálni száguldozó kamionok tetején, hogy eljussunk a célvonalig. Ha a földre érünk meghalunk, ha a falnak ugrunk meghalunk és minden fizikai dolog hatással van ránk, ha a kamion nekimegy valaminek vagy hirtelen megáll akkor nekiesünk a falnak és game over :D Felkerült a listámra :)

    Következő játékot sorsolta a gép: Mutant Year Zero, ezzel folytatom

    *végigjátszás: kipróbálás inkább

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák