Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro - kitartás kartárs?

    ma WearOS 3.5, két kijelző, hosszú üzemidő, és zavaró apróságok a legújabb TicWatch modellben.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Bep #31782 üzenetére

    Köszönöm, én nem tudom hogy a korábbi hónapokban mennyi volt a sebesség mivel a Wifis beállítást is éppen december 24-én csináltam meg (most volt rá időm).
    A te lassulásod is azt támaszthatja alá, amit a többiek írtak. Decemberre főként a BF és karácsonyi akciók miatt rengeteg új konzol tulajdonos lett (s most nemcsak kis hazankról beszélek) akik természetesen a Store felületére is rázuhantak és mivel a régiónak nincs és Európában sem található sok Datacenter így az MS hálózatát ez megroggyantotta kicsit.

    Szerintem azért nem kell aggódnunk mert ez a dolog korrigálja lesz, az MS is látja hogy növekedik a géppark, sőt ok konkrétan azt is látják hogy ebből mennyi pl az All Digital gép.

    Én nem aggódom a helyzet miatt.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák