Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz #81556480 #38705 üzenetére

    Dehogy megyek, ha gondoljátok bemásolom azt amit gondoltam nem sokkal azután miután a mai intézkedések kijöttek. Nemzeti Sport Facebook oldalán ennél a bejegyzésnél írtam - Zárt kapus válogatott mérkőzések – reagált a szigorításra az MLSZ!

    "Végre lett volna egy délutánom/estém amikor nem kellett volna az emberek közvetlen közelében tartózkodnom, nem lettem volna kiszolgáltatva annak hogy vevők 1 hónapja ugyanazon agyonhasznált maszkban jönnek be vásárolni, nem kellett volna ugyanazt a személyt napi 5 alkalommal kiszolgálni aki mindig ugyanazért (alkoholos termékért ofkorsz) jön be.

    Valamint nem kellett volna azon aggódnom, hogy aki éppen bejön szipogva és köhögve éppen nem fertőz-e le az aprópénzével amit jól összefogdosott.

    Nem ezek a dolgok nem problémák, Az probléma ha kimegyek egy meccsre, ahol előttem, mögöttem, balra és jobbra 3 hellyel arrébb ültek volna csak, oda és visszaútra nem lett volna kontaktom utasokkal (Oszkár telekocsi) és még a tömegközlekedést is ki tudtam volna hagyni.
    Nem ez marha veszélyes...

    Az hogy a boltban nincs védelmünk, az nem baj. És ha be akarnánk zárni kényszerből vagy szimplán, akkor persze nem tehetjük meg mivel hiába tennénk lakatot a boltra attól függetlenül az Állam felé MINDEN kiadást ugyanúgy fizetni kellene (járulékok, fizetések, rezsi és minden más)

    Köszönjük Szépen!!! 👎👎👎"

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák