Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz AMD Power #38950 üzenetére

    Igen csak az zavar különösebben közben leesett, hogy az overrun csökkenti a backfire-t most kicsit alakítgatva az RX7-et egész jól lehet már vele kanyarodni is és nem is akar sorozatot lőni(csak addig kell míg farmolok pénzt az R32 fejlesztésére :D ), főleg mert átettem a driftet fékre a gázról most így érezhetően jobb + maxoltam a downforcet.

    Jó játék amúgy tényleg, Underground 1 feeling számomra nem tudom miért. Utoljára a Carbon volt amit tudtam élvezni most meg ez már miután sikerült megszokni az irányítást. Na ha lenne egy Horizon 4 fizikájú játék egy Heat köntösben akkor ellenék évekre.

    Itt értelmezhető zenék mennek (nappal nagyon bejön ez a latinosabb zene éjjel meg a zúzós) és végre... hatalmas felüdülés a Horizon 4 után, hogy van rendes hangja az autóknak. :DD Nem csak zümmög mind mint egy sor6 vagy hörög mint egy kis V8-as. RB26DETT hangjáért külön pacsi a fejlesztőknek, hosszú évek után megint egy autós játék ahol libabőrözött az RB26 hangja egy játékban mély láda + 5.1 mellett! :C :C :DD :DD

    Remélem nem leszek rákényszerítve a super meg hypercarokra a játék vége felé sem, kimondottan zavarnak az utcai verseny játékokban... én leragadtam valahol a Fast n Furious 1-2 szintjén ha utcai autóverseny, ha meg nem ez a vonal akkor Test Drive Unlimited 1 na ott megvagyok a Lambokkal de ne egy NFS-ben kelljen már velük csapatni na. :D

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák