Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz ρσгτσ #41791 üzenetére

    Használt bútort ne is mond, eladhatatlan szinte, mert mindenki felmegy jysk, ikea stb oldalakra és megrendeli ingyen házhozszállítással, részletre áruhitellel. Még a sziauramok is, nem vicc. Már ott is feljebb ment az igény és rivalizálnak kinek honnan van a bútora és kinézik egymást is, ha nem bútor áruházból lett rendelve. Hagyatékból való szekrénysor vagy újszerű ülőgarnitúrát hirdetheted, ingyen sem viszik el. Kb mint a hűtődet. Nem is a pénz számítana, csak a hely inkább.

    "de ezekkel is vigyázni kell, mert könnyen kiderítik hova érdemes betörni. Akkor is, ha amúgy nem engeded be. Csak kiviszed a bejárathoz vagy kertbe."

    Elég butának naívnak kell lenni, hogy házhoz hívja őket az ember, vidéken ez már régi trükk. Nappal ingyen elvihető vasat keresnek, este pedig visszamennek a többiért. Eltekintve ettől, adásvételre mindig érdemes egy forgalmas semleges helyszínt megbeszélni, ahol van köztéri kamera, házhoz semmiképpen nem hívnék idegent, mindegy, hogy kicsoda. (már amit el tudsz vinni)

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák