Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Friss GPU IP-ikkel is készült az ARM

    ph Az új Immortalis dizájn elég jól skálázhatónak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz csuvicsuva #48157 üzenetére

    Viszont igazából olyan az egész, mintha a 5.1/7.1-vől eltűnt volna a "beszéd" csatorna. És azért hallatszik, mert pl. a hátsó csatornákba is halasztott egy kicsit (ezt lehet hallani). De a poén akkor is az, hogy csak úgy random (mintha odamennél az erősítőhöz és kihúznád a front és center-t a film közben).

    ρσгτσ: igazból csak arra az állapotra próbáltam poénosan utalni, ami manapság is tapasztalható (igazából mindig is volt), hogy a mai mozgóképek/zenék nagy része sz*rok és igénytelenek, de bezzeg a régi időkben. Ugye ez a felfogás alapvetően megvolt eddig is (pl. az általunk hallgatott zenék az idősebbek számára szemét volt, ahogy az általuk hallgatottról is ez volt a vélemény az ő fiatal korukban). Vagyis itt viccesen arra próbáltam reagálni, hogy vajon ha az akkori világban is ilyen mértékű lett volna a social communication ráhatása a világra mint ma ("fórumok/youtube megmondó emberek/influenszerek/etc."), akkor vajon szétszedték-e volna az 59-es Ben-Hur-t is haszonlóan mint a mostani remake-et (függetlenül attól, hogy bár nem láttam, de nem is akarom megnézni).

    De a másik, hogy pl. a mostani három, Planet of the Apes rész az igazából nem remake, hanem prequel, és egyik rész se lett rossz. Sőt! Szerintem az eredti 2-5 résznél jobbak.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák