Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz Steve1207 #52134 üzenetére

    Én nem így látom. Pont a játékot kedvelő közösség az, aki a legnagyobb kritikusa a sorozatnak. Mert vannak olyan jelentős különbségek, amitől egészen más élményt nyújt a sorozat, mint a játék.

    Pl. azt is többen kritizálják, hogy kevés benne az akció. Mert mondjuk van olyan rész, ahol szinte semmi feszkó nincs. De elég csak megemlíteni Bella Ramsey -t, aki rengeteg negatív kritikát kap elsősorban azért, ahogy kinéz. Másodsorban azért, amit a karaktere játszik.

    Én egyébként megértem, hogy az eltérő karaktert nehéz elfogadni. Mert sokan hasonló lányt képzeltek el a szerepre, mint ami a játékban van. Én is voltam már így más adaptációval.

    Viszont azt már kevésbé érzem elfogadhatónak, amikor valaki azon pörög, hogy a színész ronda. Mert szerintem sokan egy kva szót nem szólnának akkor, ha mondjuk egy mini Amber Heard játszaná a lányt. Hiába nézne ki máshogy, mint az "eredeti".

    Pedro Pascal sem éppen azonos karakter, mint a játékban lévő Joel. Mégsem foglalkozik ezzel senki.

    Bár innen és a te székedből is nehéz megállapítani, hogy ki látja jobban a fenti megállapítást. Tehát lehet én tévedek, lehet te... Az viszont tuti, hogy egyelőre nagyon népszerű a sorozat.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák