Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz Zsadi #56121 üzenetére

    Szeretem halmozni az élvezeteket. :D Meg szeretek öltözködni is, illetve az egyéb kiegészítőket az aktuális stílushoz, színhez igazítani.

    Jó régen, egyetem mellett a Springfield -ben dolgoztam. Onnan aztán jó sok cuccot vittem haza, mert kedvező áron el tudtuk hozni és nem volt korlátozva sem. Voltak olyan helyek, ahol például be volt korlátozva 50 ezer forintra, amit éves szinten ki tudtál hozni dolgozóként.

    Ráadásul elég jó volt az átlaghoz nézve a fizetés is. Nem egy bolt/márka volt, ahol fele annyit kerestek.

    Előtte is szerettem a divatot, de ott nagyon elkapott valami. Azóta sem gyógyultam ki ebből a fertőzésből. :D

    Egyébként nagyon szerettem ott dolgozni. Sok színész, ismertebb ember járt be hozzánk/hozzám. Például a Kern Andrást nagyon megkedveltem, mert nagyon szerény, szimpatikus ember (volt?). De például a Hegyi Barbarának a hangjától mindig libabőrös lettem. :D Imádtam "kiszolgálni".

    Ráadásul nagyon sokat tanultam eladóként arról hogyan kell kezelni az embereket. Később nagy hasznát vettem és tovább tudtam fejleszteni.

    Amúgy ha olyan a munka, akkor érdemes ezeket a plusz cuccokat leszedni a csuklóról, ujjakról, mert valóban csúnya sérüléseket tud okozni. Én még munkavédelmi cipőt is vettem. Persze rögtön két fajtát, mert mindegyiknek más a színe. :D

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák