Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz negyven2 #57531 üzenetére

    Fizettem én is már mindegyiket. De már magam sem értem lassan, hogy minek. A Skyshowtime valami pár száz forint volt. De múlt héten lemondtam, mert el sem indítottam hónapok óta. Mondjuk a gyerkőc pampogott is kicsit, mert valami animációs filmek azon voltak. Gru talán?! Az HBO és Disney+ van még. De szerintem a Disney is ki fog esni. Egyetlen indok ami mellette szól, az a The Bear sorozat. Az HBO mellett meg most a Tokyo Vice. De ha ciki ezt leírni, ha nem. Ezeket az egy-egy sorozatokat szemrebbenés nélkül letöltöm inkább akkor.

    Amennyire a kényelemről kellene szólnia ezeknek a streaming platformoknak, annyira kellemetlenek. Van app ami hülyén működik. De ami engem a legjobban kiakaszt, hogy folyamatosan eltűnnek a tartalmak. Van amikor kinézek valamit, hogy na ezt majd megnézem később.. Aztán amikor legközelebb keresem, már nem elérhető. Ilyenkor meg végignézem az összes appot, hogy rosszul emlékszem melyiken láttam?!

    Én hajlandó vagyok ilyen dolgokra költeni. De valahogy már inkább nyűgnek érzem ezt, mint kényelmesnek.

    Na meg mostanában én nagyon kevés filmet, sorozatot nézek. Nekem a kikapcsolódás 90%-ban a sportok nézése. Arra meg egyrészt ott az Eurosport Player, másrészt a letöltés.
    Párommal kell majd még átdumálnom, hogy melyik maradjon, mert ő azért néz ezt-azt.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák