Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    "Inked Pixel Stúdió, a Tuan Kiadó vadhajtása :)

    A 2023-as év sok szempontból érdekes útkeresés ideje volt kiadónk számára, rengeteg új irányba indultunk el szerepjátékok, szoftverek, könyvsorozatok kapcsán, amelyek eredményei vagy ma még nem láthatóak a nagyközönség számára, vagy még csak az első elemei bukkantak fel kazamatáinkból. Ezekből hamarosan bővebben is beszámolunk.
    Most elsőként azonban arról a valószínűtlen felfedezésről ejtenénk pár szót, ami még a kiadónk sok szerepjátékot látott játékfejlesztőit is meglepte: egyszer csak felbukkant a semmiből az Andrássy úti boltunkban egy játékszoftver-fejlesztő csoportosulás. Kollégáink sorra vallottak színt játékfejlesztői tapasztalatukról, és végül megalakult egy működő stúdió, az Inked Pixel.
    Mivel gyerekkorunkban rengeteget játszottunk 8-16 bites gépeinken, és nagyon szerettük a dolog hangulatát, így megkezdődött a tényleges munka; először a szívünknek kedves retro játékokon kezdtünk el dolgozni.
    Ennek a folyamatnak az első elemét szeretnénk most bemutatni nektek egy játszható demó formájában. A Firebat-Revolution (a Pixelkrajcárral közös alkotás) egy faltörő játék, amelyet egy kalandos történetre felfűzve szeretnénk átnyújtani nektek.
    Az alábbi linken a játék demóját találjátok a megjelenésig, illetve támogathatjátok a további munkánkat is.

    https://tuanpublishing.itch.io/firebat-revolution

    Mivel rengeteg ötletünk, iszonytató mennyiségű verzióját próbáljuk megvalósítani, így hamarosan ismét jelentkezünk. :)"

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák