Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz ρσгτσ #58350 üzenetére

    Az adott hdmi portot használod, van egy adott kép profil, az tartalmazza a képi beállítást, azért van kitalálva, nem? Ahogy átállítod a gyári profiltulajdonságokat igény szerint és amin hagyod, azon (kellene) maradnak. Múltkor levittem a régi lg-t anyumhoz, összekötöttük, ugyanazzal a képbeállítással indult, ahogy a konzol rá volt kötve és be volt lőve a hdmi 1-re a standard módosított profillal, másik porton a módosított movie profil, ahogy a külön android box-szal használtam (igaz elég ős tv volt már). Világ életemben így használtam az összes tv-t, ami volt (lg, samsung, pana).
    Ha jól emlékszem bátyámnál hasonlóképp van most a Philips oled-en is, hogy ki van választva egy adott profile és annak a settings-ét állítod. Az a profile meg úgy marad, amin hagyta az értékeket, ha váltja a hdmi-t pl, akkor a korábban ott használt profilera kapcsol. Csak példaként, mert ez egy újabb 2 év körüli oled modell.

    Ezért nem értem a switch-es kérdést, az fapadosan mondva egy digitális Y kábel, csak érzékeli merről jön a jel és a másik irányba meg továbbítja. A kisebbeknek, ami 2-3m-es össz hatótávban működik még táp se kell elvégre.

    Persze lehet már "ilyenek" az elmúlt 1-2 éves modellek LG, Samsung vonalon, de ez egy baromi hülye működés, ha nem jegyzi meg fixen a beállításokat, ha már így volt 10 éve is, de minimum a módosított profil megmaradt.

    .

Új hozzászólás Aktív témák