Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz ρσгτσ #58366 üzenetére

    Itt válaszolok a steam-xbox cuccra odaátról, mert ha valaki benyögi ezeket már megy a harc pár óra után :D

    Szóval szinte ugyanaz, fiókot összekötöd, a kliens meg nézi, hogy min vagy épp, játékonként meg megjelölik, hogy játszható-e boxon vagy sem és le van tudva. Ugyanígy a kontroller támogatást is, ami támogatott, azt beszűrik, hogy mehet és a többivel nem foglalkoznak, Steam Deck-nél se minden támogatott, ott se problémáznak rajta. Ennél egyszerűbb nincs és a játékok háromnegyede kapásból problémamentes indításra.

    Mivel van steam accountod vagy epic, amit megvettél és rajta van az engedélyezett listán, hogy "mehet" itt is, az megy és le van tudva, de minek csinálnának egy EpicStore2-t vagy Steam2-t fölöslegesen, ha minden be tudnak pár paraméter alapján szűrni elérhetőségre? Szerintem még grafikai beállításokat is tudnának így fixálni, ahogy Deck-nél is vannak ilyen game profile-ok és akkor amit megad neki a kliens úgy fut. Ezt annyira nem ismerem, sose volt, de ott vannak a videók, hogy felülbírálja a játék settingsét.

    Kontroller is adott, Steam-en ott van minden játék alatt, hogy lehessen szinte bármilyen bemeneti eszközzel, kontrollerrel használni 10+ éve. Csak bekapcsolják és belövik xbox kontrollerre. Ami nagyon egyedi/régi játék és nincs kontroller támogatás, arra is tudnak csinálni kiosztást amúgy, a kliens emulálja az adott inputokat a kiválasztott kontrollernél problémamentesen, delay sincs. Steam Deck minta a beállítgatások végett, itt egy minta, ahogy személyre szabja, ahol nem a touch részt használja főként egérként, hanem a karokat (persze azt is, de anélkül is belőhető, de nem az a fő lényeg, hanem, hogy ilyet is lehet).

    .

Új hozzászólás Aktív témák