Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz SztiviVander #13035 üzenetére

    Én biztos nem járok úgy, mert már eleve meg sem veszem. Millió original-nak hirdetett cuccról ordít hogy vacak hamisítvány. A refund elutasítást meg mások írták hogy hogy jártak, én nem szoktam hagyni magam. És nem azért mert nem volt odaírva hogy genuine, hanem attól hogy original van odaírva, nem jelenti azt hogy eredeti, ráadásul az odaírt készülékhez való, el lehet tolni a bringát. Bár túl sok refundom nem volt, elég körültekintően vásárlok, azok is inkább nem érkezett meg kategória, illetve rendelés utáni description változás miatti volt. Nem is lennék büszke magamra, ha nyakló nélkül rendelnék mindenfélét körültekintés nélkül, aztán meg állandóan refundolnom kellene miatta...
    Lényeg a lényeg, az álláspontom nem változott, ami szerint nem minden eredeti amihez a kínai odaírja hogy "original". Rá is lehet kérdezni az eladótól, többször kaptam olyan választ is, hogy original de nem genuine, tehát "másolat".
    Nyilván te is le fogod írni az álláspontodat, amennyiben nem értesz velem egyet, aztán majd az olvasók eldöntik hogy kire hallgatnak, és viselik a saját döntésük következményeit.

    Tehát Upo mondja: Ha eredeti árut keresel, akkor ne vegyél meg bármit csak azért, mert a kínai odaírta hogy original.
    Te jössz.

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák