Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz gianone #3464 üzenetére

    Igen, igazad van - abbol indult ki egyebkent az alapgondolat nalam, hogy gyakran ebresztes elott felebredek (jelez a bio ora) es utana megis visszafekszem 20-30 percre, aztan neha elalszom, neha inkabb mar fel is kelek.Mondjuk en eleg furan alszom, mert pl. amikor magamtol felebredek, akkor mar nem nagyon van kedvem visszaaludni (hetvegeken ez foleg nehez). Viszont ha visszaalszom nagy nehezen, akkor viszont sokaig tudok aludni.

    Viszont nagyon meg vagyok elegedve ezzel a rezgeses ebresztessel. Marcius 4 ota hasznalom, eddig mindig kellemes rezgessel fel is ebresztett - mult heten viszont veletlenul a telefon normal ebresztojet korabbra allitottam be, mint a mi band rezgeset, igy a telefon hangja ebresztett es nem a rezges... Eddig valahogy azt gondoltam, hogy jo jo ez a rezges, de igazabol teljesen mindegy, a telefon hangja ugyanugy megteszi - raadasul nincs rajtam egy zavaro karkoto egesz ejjel. Nagyon meglepodtem, hogy mennyire idegesito volt a telefon hangja es mennyire mas hangulatban keltem fel, mint amikor a mi band rezeg.

    Szoval tenyleg elegedett vagyok (pedig eleinte erosen gondolkodtam rajta, hogy leszedem, mert valamennyire zavaro azert ejjel - amugy is olyan vagyok, hogy azonnal leveszem az orat is ha hazaerek).

Új hozzászólás Aktív témák