Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    Tegnap jött meg a Mi Bandem, RGB ledes, Gearbest-es. Nemrég beindítottak egy EU-s warehuset, ahonnét GLS-el jön a cucc 5 munkanapon belül. Én kedden rendeltem, péntekre itt volt. Persze a dolognak ára van. Eleve van az EU warehouse-os termékek árán egy kis felár, + 3 dollár pkg is. A vége 6900Ft lett, ami félúton van valahol a kínai warehouse és az itthoni kisker ár között. Ha valaki nem akar sokat várni, de azért akar valamennyit spórolni, annak esetleg jó lehet, szóval gondoltam megírom.

    iOS-el használom, sajnos a alvásinfókat nekem sem feedeli a Health appba, gondolom ez valami bug lehet, amit remélhetőleg javítanak. Érdekessége a dolognak, hogy 1db 0 perces alvásciklust beletöltött valahogy, április 05. dátummal.. :)

    A másik furcsaság, hogy alvás közben mért ma 214 lépés :) Tisztában vagyok vele, hogy ez filléres kacat, szóval nincsenek nagy elvárásaim, de ez a kb. 200 méter azért kicsit soknak tűnik (a feleségem elmondása alapján nem vagyok alvajáró, szóval elvileg ez a magyarázat kilőve :) Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy fogadjam el hogy ilyen?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák