Hirdetés

Aktív témák

  • qltsar

    addikt

    válasz kelzsoca #24654 üzenetére

    nem lesz ebből harc. van akinek a megszokott dolgok sokkal kézenfekvőbbek mint megszokni egy teljesen jól használható újat. (esetemben pl a win 7 superbar, számomra esélytelen :D sőt még az új start menüt is alig bírtam megszokni már xp-ben)

    sajnos az ilyen ember nem bír rászánni 1-2 órát arra, hogy olvasgasson, majd 10 perc alatt megcsinálja a telefonon ami kell (root-recovery-kiválasztott rom felrakása-rendszerbeállítás) lehet sokat is mondtam...

    ettől függetlenül nevetgségesek az indokai, de ettől függetlenül nem állnék le vitázni vele, ami engem idegesít az a hangereje, de rajtavagyok a dolgon, próbálok hozzá keresni másik alsadrivert, hátha az segít. ha esetleg már próbálkozott ezzel leírhatná, köszi! :)

    edit: amit elfelejtettem, oldalunkon alakulgat a ZTE rész, de sajnos sokat dolgozom, így nem marad időm a dolgok szerkesztésére, frissítésére. tehát lényeg a lényeg, keresünk ZTE topicban illetve általános Android témakörben pár topic publikálására hetente-naponta folyamatosan. ha érdekelne valakit, dobjon pm-et! :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák