Hirdetés

Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz kelzsoca #31482 üzenetére

    Én mondjuk nem jöttem nyavajogni, egyrészt nem nagyon érdekel, ha be kell újra állítani a telót, másrészt nekem könnyű, mert kicsik az igényeim, leginkább csak kép/ videónézés, kis netezés, zene, ilyesmi, a nagyja megvan SD kártyán. De a lényeg (leírom, ha már ez a téma)

    készítettem backupot az általad kiadott FLB R7 rendszeremről, ami szépen megvan az SD kártyán (elvileg ezt már nem módosítja semmi). Feltoltam a csudazip2-t, majd recovery, wipe-ok, majd sikeresen resztoráltam a lementett rendszert, de elindulni már nem akart. (ilyenkor szaladnak a memberek a fórumra) De ott volt a karin a nyers zip-je is az FLB R7-nek, feltettem úgy mint egy bármilyen új romot, és így már elindult. (Ämerek nem kell beszarni a szűz rendszertől, amíg beállítod addig is elvagy vele + Appmonster - de ez csak magánvélemény csipkés zárójelben)

    Tehát a lényeg, hogy valamiért nem tetszett a backup-olt rendszernek, hogy a csudazip2 megkapálta alatta a földet és Restore után nem indult el, új telepítésként viszont nem volt semmi gond, mostmár az R8 a 3. rom a cs.zip2 óta a telefonon (R7, K-R11-H, R8a).

    (szegény Aggregátornál nem tudom mi lehet a error, hogy egy szűz rendszer nem képes elindulni, bár láttuk, hogy a wipe-okat néha még mindig kifelejtik...)

    (#31487) Aggregátor Éljen!! :C Na végre, gratula! Jó lesz hidd el! ;)

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Aktív témák