Hirdetés

Aktív témák

  • Slevien

    csendes tag

    sziasztok!

    azzal kezdeném, hogy én is beálltam a zte blade tulajok sorába, és ez az első androidos telefonom, szóval akinek van türelme válaszolni a kérdésekre, azoktól nagyon szépen megköszönöm, akiket pedig esetleg idegesít, azoktól elnézést kérek.

    a telefonról: pixelhibát nem találtam rajta, viszont ez a kékülés dolog látszik rajta, de engem igazából nem zavar.

    a gyári 2.1 van a telón, nem próbálkozok meg semmilyen tuningolással, mert nagyon nem értek hozzá, és félek, hogy a garancia is ugorna.
    akkor feltennék pár kérdést, és nagyon megköszönném, ha páran tudnának valamilyen érdemleges válasszal szolgálni, azt megjegyezném, hogy kb a 900. hsz-ig olvastam a dolgokat, de sok volt ez így egyszerre.
    1. megoldható valahogy 2.1-el, hogy a memóriakártyára telepítsem a programokat, illetve játékokat? ha lehetséges, akkor a módjára is kíváncsi lennék.
    2. kicsit aggaszt a gps része, mert eddig egyszer sem találta meg a jelet, mondjuk általában épületen belülről próbálkoztam, párszor a szabad ég alatt, de ott sem talált, általában 5 percnél tovább nem volt türelmem. egyik ismerősöm említette, hogy talán most a sűrű felhőzet miatt ne találná? vagy nem működik rendesen a navigáció, amit ráraktam?
    3. van ez az energiaellátás widget, ami alapból ki van rakva. itt az érdekelne, hogy a negyedik jel az pontosan mi(kör alak két nyíllal)? használati útmutatóban nem találtam. :(
    4. sokszor amikor írok keresőbe és nyomok egy szóközt, akkor átvált magától egy másik szóra, ez a t9 szerintem, csak nem tudom kikapcsolni, így ha írok valamit, akkor ott mindig rá kell nyomnom a felső menüsorban a szóra.(pl beírom, hogy traffic utána szóköz, és az jelenik meg hogy francia) végülis arra lennék kíváncsi hogy ezt a t9-et vagy mit hol lehet kiiktatni.
    5. az utolsó kérdésem az lenne, hogy milyen lejátszó programot javasoltok, ami lejátsza a .avi-t? valami olyan kéne, hogy ne kelljen konvertálni pl egy jóbarátok részt, hanem csak simán rámásolom a kártyára, és már játszom is le.

    előre is köszönöm mindenkinek, aki próbál segíteni valamilyen szinten. pár embert lehet idegesíteni fog ez sok "buta" kérdés, de egyik jóbarátom szokta mondogatni, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát..

Aktív témák