Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    Hát játékra tényleg nem ez a 800MHz/Adreno 200 a legmegfelelőbb... Egy SE Mini a Snapdragonnal lett volna a te telód hasonló árban - bár akkor ugye a kijelző mérete "kicsit" más lett volna. Tanulság: a saját igényeidnek megfelelően kell telót választani.
    Nekem az Angry Birds kb 15perc után lefagy, de ezt csak a gyerekeim tudták megmutatni, mivel én nem játszom ennyit egyszerre :) Egy kis gombfoci játék van még fent, unalmas percekre annyi nekem elég. Amire én vettem: telefonálás :D, netezés, könyvolvasás, pár hasznos kicsi app használata - arra tökéletes. Tudtam, mennyibe kerül, ezért kompromisszumokat kell majd kötnöm. 0 Ft-os akcióban volt egy csomó teló a T-nél, azokból választottam: HTC Wildfire S, Galaxy Ace, SE Mini, a Skate meg pár belépő szintű droid. Az én preferenciáim a Skatere mutattak, másnak lehet, hogy fontosabb az általános minőségérzet, az erős hardver vagy az ICS frissítésének lehetősége.

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák