A hónapban piacra kerül a Redmi Note 13 Pro+

Természetesen a hazai piacon, Kínában. Folytatja a telefon az elődje által elkezdett számháborút.

A kínai közösségi médiában jelentette be a Xiaomi, hogy még a hónapban bemutatják és piacra dobják a Redmi Note 13 Pro+ okostelefon. Az új készülék a MediaTek 4 nanométeres Dimensity 7200 Ultra platformjára épül majd, a lapka debütálása egybeesik a telefonéval. Az új SoC-ről tudni, hogy a TSMC második generációs 4 nanométeres nodejain készül, nyolcmagos CPU-t használ majd két Cortex-A715 és hat Cortex-A510 maggal. A GPU feladatait egy ARM Mali-G610 látja majd el. A rendszerchip támogatja az LPDDR4x és LPDDR5 memóriákat is, illetve képes a 144 Hz-es kijelzők kezelésére. Megvan benne az Imagiq 765 ISP, támogatja a 200 megapixeles kameraszenzorokat és a 4K videófelvételt is.

A Xiaomi által az új készülékről eddig megosztott információkA Xiaomi által az új készülékről eddig megosztott információkA Xiaomi által az új készülékről eddig megosztott információk A Xiaomi által az új készülékről eddig megosztott információk (forrás: Weibo) [+]

Utóbbit a Redmi ki is használja, a Note 13 Pro+ akárcsak elődje, 200 megapixeles főkamerát kínál majd. A szenzort a Samsung szállítja be, várhatóan ugyanazt az ISOCELL HP3-at kapja majd az új telefon, mint a Redmi Note 12 Pro+ kapott, viszont a friss ISP és az ötödik generációs MediaTek APU 650 AI segédszenzor jobb képek elkészítését ígéri.

A telefon természetesen 5G-képes lesz, az SoC pedig támogatja a Wi-Fi 6E szabványt is. A Note 13 Pro+ a pletykák alapján FHD+ felbontású kijelzőt kínál majd, az 5000 mAh-s akkumulátorát pedig 120 wattos gyorstöltővel lehet majd újratölteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés