A Xiaomi 13-tól vesz dizájntippeket a Redmi Note 13

Egy szkeccs mutat hasonlóságot kameraoldalon, a kávák is elvékonyodnak.

Bár a Xiaomi számozott csúcsszériája jelenti az abszolút csúcsot, ha a márka legjobb telefonjairól van szó, beszéljünk a tárcsás kameraszigettel felvértezett 13 Ultráról vagy az optikákat a bal felső sarokba gyűjtő Xiaomi 13-ról, a márka továbbra is a Redmi szériából passzolja el a legtöbbet. Ha pedig Kínában kifejezetten divatba jött a készülékek átcímkézése, akkor a miért ne vegyenek a különböző brandek egymástól további dizájntippeket?


A Xiaomi 13 [+]

A DigitalChatStation weibós oldalán tűnt fel a fenti szkeccs, amit gyorsan töröltek. Elhangzott és jól látható mindenesetre, hogy a Redmi Note 13 Pro+ a Xiaomi 13-tól kíván venni dizájnötleteket. Bár a képernyő és így a készülékház jóval nagyobb lesz, a lényeg a hasonló kamerastíluson van, illetve a túloldalon a kifejezetten vékony kávákon. A forrás azt is hozzátette, hogy a Redmi Note 13 széria ősszel debütál Kínában, méghozzá MIUI 15-tel, de várhatóan még nem Android 14-gyel, amit januárban követ majd a nemzetközi premier.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi 13 - felnőni nehéz

    A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.

  • Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám

    A 12S Ultra iránti vágyat enyhítheti a Xiaomi idei első csúcskészüléke. A tavalyi botladozást követően jól összeszedett csomagot kapunk, ha hajlandóak vagyunk félmilliót a pénztárnál hagyni.

Hirdetés