Megvan a Redmi Note 13-as széria bemutatójának dátuma

Szeptember 21-én Kínában újabb adag Redmi hagyja el a Xiaomi műhelyét.

Túlzott magabiztosságra utalna azt állítani, hogy nem lesz több Redmi Note 12, de az biztos, hogy szeptember 21-én Kínában már a 13-as széria debütál, minimum három készülékkel, melyet a Xiaomi által közzétett bejelentő poszter erősített meg. A Redmi Note 13 Pro+ modellről már korábban is osztottak meg információkat, most pedig fényképen is láthatunk két modellt, ez balra a Note 13 Pro+, jobbra a Redmi Note 13 Pro. Mellettük a Redmi Note 13 5G debütál még szeptember 21-én, aztán a későbbiekben jöhetnek még 4G, Turbo, Explorer, satöbbi változatok.

A bemutató dátumát hirdető plakát, egyenesen a Redmi közösségi felületéről.
A bemutató dátumát hirdető plakát, egyenesen a Redmi közösségi felületéről. (forrás: Weibo) [+]

A kép megerősíti, hogy a Note 13 Pro+ ívelt kijelzőt kap, a hátlapon pedig egész egyedi színezést látni, bár azért a Mondrian ihlette Tecno Camon 19-től jóval visszafogottabb a Redmi. Egységesen három hátlapi kamera lesz a Redmi Note 13-as modellek hátlapján, a Pro+ pedig idén is hatalmas felbontású szenzorával emelkedik ki a többi közül, 200 megapixeles Samsung ISOCELL HP3-mal fotóz majd a főkamera, akárcsak a Redmi Note 12 Pro+ tette.

Korábbról tudni, hogy marad a 120 wattos gyorstöltés és a Pro+ változat a MediaTek Dimensity 7200 Ultra lapkája köré épül majd, az alapmodellről és a sima Pro modellről viszont egyelőre nem tudni efféle adatokat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés