Hirdetés

A OnePlus Ace 3V lehet majd a Nord 4

A Nord CE4 pedig szintén az első Snapdragon 7+ Gen 3-as szettel bemutatott készülék új formatervét követi majd, de marad az eredeti 7 Gen 3-as lapkánál.

Úgy tűnik, egyre több közös vonást tud majd felmutatni a Nord CE4 néven várt készülék a tegnap bemutatott OnePlus Ace 3V-vel, például az FHD+ felbontású, sík, 120 Hz-es AMOLED panelt integrált ujjlenyomat-olvasóval és pontszerű előlapi kamerával, illetve a 100 wattos töltésteljesítményt, de míg az Ace 3V a Qualcomm legfrissebb középkategóriás ajánlatával dolgozik, a CE 4 marad a tavalyi, erőben a Snapdragon 7+ Gen 2 alatt elhelyezkedő Snapdragon 7 Gen 3-nál 8 GB RAM-mal és akár 256 GB belső tárhellyel.


[+]

A dizájn viszont megegyezik majd, ahogy 50 megapixeles főkamera is; lesz infravezérlő; az előzetesek alapján csak a márvány-menta színárnyalat árulhatja majd el, hogy nem az erősebb készülék van a kezünkben, illetve az ikonikus némítókapcsoló hiánya. Legalábbis egyelőre úgy tűnik, arról le kell mondani.


[+]

Úgy tudjuk, hogy a Nord CE 4 április elsején mutatkozik be, a hivatalos termékoldalon viszont feltűnik egy egyelőre inaktív fül, amin az áll, Revealed Mar 26th, úgyhogy gyanús, hogy előbb találkozunk az új Norddal, az április 1 pedig az értékesítés kezdete lehet. Az Ace 3V pedig Nord 4 néven várható majd a nemzetközi piacon, egyelőre nem tudni, mikor.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés