Hirdetés

Április elsején érkezik a OnePlus Nord CE 4

Snapdragon 7 Gen 3-as SoC köré épül a OnePlus következő olcsó ajánlata, elsőként Indiában lesz kapható.

Bejelentette a OnePlus, hogy új tag érkezik a Nord termékcsaládba április elsején. A OnePlus Nord CE4 okostelefon elsőként Indiában kerül piacra, két színváltozatban, feketében és márványszerű mintázatú zöldben. Az árazás egyelőre ismeretlen, ahogy a technikai specifikációk közül is csak annyi megerősített, hogy a Snapdragon 7 Gen 3 tölti majd be a telefon agyának a szerepét. A friss SoC-val a OnePlus szerint az elődhöz képest jelentős teljesítményjavulást ér el az új készülék, 15%-os előny CPU teljesítményben, 50%-os GPU-ban, mindezt 20%-kal jobb energiatakarékosság mellett.

Ismét egy jól sikerült középkategóriás ajánlat várható?
Ismét egy jól sikerült középkategóriás ajánlat várható? (forrás: OnePlus) [+]

A hivatalos előzetes képén látszik, hogy a OnePlus mérnökei átrajzolták a hátlapot, a két különálló nagy kamerakör helyett egymás alá kerültek a szenzorok, melyek száma a fotó alapján mindössze kettő, valószínűleg búcsút mond a széria az alacsony felbontású harmadik szenzornak. A 91Mobiles információi szerint a főkamera 50 megapixeles felbontású szenzort kap f/1,8-as lencsék mögött, optikai stabilizálással. A másodlagos szenzorról nincsenek információk, viszont egy másik termékkép megerősíti, hogy az infraport megmarad a Nord CE 4 keretén is felül. Az oldalsó gombok képen látható kialakítása pedig arra enged következtetni, hogy az AMOLED kijelzőbe épített ujjlenyomat-leolvasót hoz majd a telefon.

A csúcskategóriás OnePlus mobilok ihlették a Nord CE 4 dizájnját, mondja a márka
A csúcskategóriás OnePlus mobilok ihlették a Nord CE 4 dizájnját, mondja a márka (forrás: OnePlus) [+]

A Nord CE 4 az indiai piacon 25 000 rúpiás áron kerülhet forgalomba a 91Mobiles információi szerint, arról egyelőre nem tudni, hogy a nemzetközi forgalmazást mikor és mennyiért kezdi meg a OnePlus, viszont számítani lehet rá, hisz a Nord CE 3 is Indiában kezdett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés