Hirdetés

Bemutatkozott a OnePlus Nord CE4

Az új modell IP védelemmel, nagyobb akkumulátorral és 100 wattos gyorstöltéssel mutatkozott be Indiában.

Menetrendszerűen mutatkozott be a Snapdragon 7 Gen 3-mal szerelt OnePlus Nord CE4, ami számos ponton kínál többet az elődjénél. Ebbe értelemszerűen beletartozik az imént említett frissebb és erősebb szett, az 5500 mAh-ra növelt akkumulátorkapacitás 100 watt teljesítményű gyorstöltéssel (és adapterrel a dobozban) és az IP54-es védelem, ami elsőként jelenik meg a CE szériában.


[+]

Az AMOLED kijelző maradt 6,7 hüvelyk FHD+ felbontással, 120 Hz-es képfrissítéssel, HDR10+ támogatással és integrált ujjlenyomat-olvasóval, megvan a sztereó hangzás, az NFC, az infra vezérlő, a bővíthető belső tárhely, a WiFi 6-os kapcsolat lehetősége, a Bluetooth viszont már 5.4-es szabványon kínál SBC, AAC, aptX HD, aptX, LDAC és LHDC támogatást. A kamerák felbontása sem változott, az előlapon 16 megapixel dolgozik, az ultraszéles látószögű 8 megapixelen szállítja a képanyagot, az optikailag stabilizált 50 megapixeles főszenzort viszont a Sony LYT-600-as modelljére cserélték.

[+]

A OnePlus Nord CE4 friss, a Nord 4 megjelenésével megegyező dizájnnal, OxygenOS 14-es rendszerrel, fekete és márvány-menta színekben választható 8 GB rendszermemóriával és 128 vagy 256 GB belső tárhellyel. A 110 és 119 ezer forintnak megfelelő rúpiáért megvásárolható készülék két Android főverzióra és három év biztonsági támogatásra számíthat a gyártó részéről.

Előzmények

Hirdetés