Három Pixel 9 is lebukott

Valóban készül a középső modell, örülhetnek a kompakt kameramobilok szerelmesei.

A Rozetked már áprilisban hozzájutott egy Pixel 9 Pro prototípus fotóihoz, és most mindhárom őszre várt Google referenciatelefon megcsodálható friss fényképeken. Bár a múltkor lebukott darab a 6,7"-es Pixel 8 Pro folytatása is lehetne, valójában ez egy 6,34"-es képátlóval érkező, középső modell, amely egyelőre Caiman munkacímen fut a keresőóriásnál.


A Pixel 9 és 9 Pro (forrás: Rozetked) [+]

A Pixel 9 Pro megkaphatja a 6,73"-es és talán Pixel 9 Pro XL néven érkező Komodo 16/128 GB-os alapkonfigurációját és 0,5x-ös, 1x-es, illetve 5x-ös hátlapi kameraszettjét, rendre 50 megapixeles szenzorral.


A Pixel 9 és 9 Pro (forrás: Rozetked) [+]

Ez örömhír lenne azoknak, akik a legjobb lencsekollekciót relatíve kompakt kivitelben szeretnék megkaparintani, míg a 6,24"-es Pixel 9 a pénztárcabarát választás lehet ultraszéles és normál szenzorral. Tokay munkacímen futó prototípusa (amely egy gyíkfajtára utal, nem a hazai borvidékre) 12/128 GB-os konfigurációt kapott.


A Pixel 9 Pro XL az iPhone 15 Pro Max mellett (forrás: Rozetked) [+]

Azért remélhetőleg a start idejére 256 GB-os lesz az alaptárolóból, a Tensor G4 chip és a 120 Hz-es AMOLED panel mindenesetre garantáltnak tűnik, akárcsak az Android 15 rendszerverzió.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés