Máshogy néz ki az Oppo N3 a legújabb kémfotókon

Különleges megjelenést vetítettek előre a hivatalosan októberben bejelentésre kerülő Oppo N3 kiszivárgott termékfotói, a GSM Arena által publikált képeken a vékony készülékház tetején ugyanis hengeres elem részeként kapott helyet az Oppo N1-ből megismert forgatható kamerarendszer, oldalain mikrofonnal és/vagy hangszórókkal.

Sokkal inkább hasonlít az Oppo N3 az N1-re az új kémfotókon

A legújabb kémtermés azonban hagyományos dizájnról árulkodik, ami már sokkal inkább hasonlít a gigantikus Oppo N1 és a visszafogottabb méretű N1 Mini készülékekre. Az N3 azonban akármilyen külcsínnel érkezik, várhatóan az év szelfimobilja lesz, ugyanis a kamera előrefordításával a hátlapi fényképező és a ledes villanó minden pozitív tulajdonságát fel lehet majd használni a minőségi önfotók érdekében.

Azóta történt

Előzmények

  • Radikális dizájnnal érkezhet az Oppo N3

    Egészen eredeti dizájnt leplezett az Oppo N1 folytatása kapcsán az egyik internetes oldal. Ha hihetünk a látottaknak, valóban emlékezetes készülék érkezik az Oppótól.

  • Októberben jöhet az Oppo N3

    A forgatható kamerás Oppo N1 utódjára célozhatnak azok a rejtett információt tartalmazó képek, amelyeket az Oppo Malaysia tett közzé.

  • Piacon az Oppo N1 mini

    Malajziában minden különösebb beharangozó nélkül került piacra az Oppo elforgatható kamerával szerelt készülékének néhány hónapja félig-meddig leleplezett kompakt kiadása.

  • Oppo N1 Mini – további részletek

    24 megapixeles „Ultra HD” felvételek készítésére is alkalmas lesz az Oppo elforgatható kamerával szerelt öthüvelykes „minije”.

Hirdetés