Októberben jöhet az Oppo N3

Az Oppo N1 a tavalyi évben visszahozta a forgatható kamerarendszert a mobiltelefonok világába. Az egykoron igen népszerű megoldás, ami egyetlen kamerával oldotta meg az fotózást és a videotelefonálást, gyorsan eltűnt, az érintőkijelzős okostelefonok ugyanis helyspórolás miatt inkább egy-egy külön szenzorral lettek felszerelve a készülék két oldalán. A szelfiláz azonban olyan méreteket öltött, hogy nem az volt a kérdés, lesz-e, hanem az, hogy ki is mikor hozza vissza a forgatható kameramodulokat a mobiliparba, ez pedig az Oppo volt.

Októberben érkezhet a forgatható kamerás Oppo N1 folytatása

Az N1 nagydarab phabletként látott napvilágot, aminek gigantikus méretei, az őszi startkor már előző generációsnak számító rendszerchipje, illetve az LTE és a microSD foglalat hiánya rétegtelefonná tette az ígéretes készüléket. Ettől függetlenül a különleges kameramegoldás, a hátlapi érintőpanel és a mellékelt O-Click Bluetooth-távirányító a 2013-as év egyik emlékezetes specialitása volt, azóta pedig megjelent a valamivel kisebb N1 mini is, úgyhogy a folytatás borítékolható volt.

Az Oppo N3 nagy lépés lehet az emberiségnek

A fenti, feladványként is felfogható két kép mindenképp erre tesz utalásokat. A régi tárcsás telefon elég nyilvánvaló jel lehet az októberben érkező új készülék forgatható elemére, míg a This was the phone felirattal párhuzamosan az "mno 3" készülékfelirat pillantható meg, talán ez alapján is számítanak a GizChinánál az N3 elnevezésre. Amúgy az Oppónál nem ritka a dupla számugrás generációváltáskor, a Find 5 utódja ugyanis a QHD-s Find 7, valamint Full HD-s ikertestvére, a Find 7a volt. Az hogy az Oppo Malaysia megosztotta a GizChina hírét, ami a készüléket N3 néven emlegeti, szintén erre a típusjelzésre utal.

Azóta történt

Előzmények

  • Piacon az Oppo N1 mini

    Malajziában minden különösebb beharangozó nélkül került piacra az Oppo elforgatható kamerával szerelt készülékének néhány hónapja félig-meddig leleplezett kompakt kiadása.

  • Oppo N1 Mini – további részletek

    24 megapixeles „Ultra HD” felvételek készítésére is alkalmas lesz az Oppo elforgatható kamerával szerelt öthüvelykes „minije”.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

  • Fotókon az Oppo N1 Mini

    A részletes adatlap és látványtervek után élőfotókon is felbukkant az Oppo második, elforgatható kamerával szerelt készüléke.

Hirdetés