Radikális dizájnnal érkezhet az Oppo N3

Múlt héten már beszámoltunk egy új Oppo csúcstelefon érkezéséről, aminek a sejtelmes reklámfotói alapján az N3 elnevezésre és az új, forgatható kamerás készülék érkezésére lehetett következtetni. Az Oppo maláj facebookos oldala meg is osztotta a GizChina hírét, ami szintén ezt a terméknevet használta, most pedig a GSM Arena jutott hozzá újabb érdekes információhoz az Oppo N1 folytatása kapcsán.

Ha a termékképek hitelesek, akkor valóban maradandót alkotott az Oppo, a dizájnt illetően biztosan. Az N1 egyik fő hibája a hatalmas készülékház volt, hiszen a forgatható rendszer komoly felső sávot eredményezett. Ezt az Oppo ezúttal úgy küszöbölheti ki, hogy a forgatható rész gyakorlatilag egy külön dizájneleme a készüléknek, míg a megjelenítő a Sharp Aquos Crystalhoz hasonlóan igen vékony felső sávot kaphat.

Nem a hengeralapú forgatható kamerarendszer az egyetlen látványos eleme a bejelentés előtt álló készüléknek. A hengeres rész oldalain mikrofonok és/vagy hangszórók helyezkedhetnek el. Maga a telefonrész meglehetősen vékonynak hat, és az alsó és oldalsó képernyőkeretek is elég keskenyek, hogy az N1-nél jóval kompaktabb készüléket eredményezzenek. Nem bánnánk, ha a GSM Arena képei hitelesek lennének, mert a különleges dizájn valóban egyedi készüléket eredményezne.

Azóta történt

Előzmények

  • Októberben jöhet az Oppo N3

    A forgatható kamerás Oppo N1 utódjára célozhatnak azok a rejtett információt tartalmazó képek, amelyeket az Oppo Malaysia tett közzé.

  • Piacon az Oppo N1 mini

    Malajziában minden különösebb beharangozó nélkül került piacra az Oppo elforgatható kamerával szerelt készülékének néhány hónapja félig-meddig leleplezett kompakt kiadása.

  • Oppo N1 Mini – további részletek

    24 megapixeles „Ultra HD” felvételek készítésére is alkalmas lesz az Oppo elforgatható kamerával szerelt öthüvelykes „minije”.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés