Nincs több titok a Nexus 5 körül

A Nexus a Google referenciaszériája, lényegében azokat a készülékek tartoznak ide, amik a leghamarabb megkapják a legújabb, módosítatlan Holo UI felülettel rendelkező Android rendszert; bár a készülékek elsősorban a fejlesztőknek készülnek, a nagyközönség számára is vonzó ajánlatokat jelentenek. A Nexus 4 az LG műhelyében készült, a folytatás pedig szintén a kisebbik dél-koreai gyártó boszorkánykonyhájából kerül majd ki. A várhatóan 5 hüvelykes Full HD kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlettel, 2,3 GHz-es órajelű, négymagos processzorral és 2 GB RAM-mal érkező masina több dologban is fejlődik az elődhöz képest, elvileg a 8 megapixeles kamerája is sokkal jobb lesz, valamint 4.0-ás Bluetooth chipet, 4G/LTE támogatást, 2300 mAh-s akkumulátort is kap. Ugyan az Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező telefon hivatalos bemutatójáig még egy rövid ideig várni kell, egy leleplező videóban már szinte minden részlet napvilágot látott. A mobil Amerikában 299 dolláros árcímkével indul majd hódító útjára.

Azóta történt

Előzmények

  • LG G2 - tapogatnivaló hátsó

    Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.

  • LG Optimus G Pro - nagy testben nagy tudás

    Roppant nagy, sokat tud, tele van ügyes okosságokkal, de vajon nem jön-e túl későn? Nem lehet, hogy már mindenki a G2-t várja?

  • LG Optimus G - a G-erő

    A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.

  • Google Nexus 4 - a zselés álmok netovábbja

    A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.

Hirdetés