Nokia HERE nem csak Lumia modellekre

Stephen Elop, a Nokia vezérigazgatója már a HERE platform bemutatásakor megerősítette, hogy a legfőbb cél a helyfüggő szolgáltatások piacának meghódítása, vagyis ha bárki bármilyen helyszínt keresni vagy megosztani szeretne rögtön a finn gyártó megoldása jusson az eszébe. Ehhez persze a felhasználók lehető legszélesebb rétegét kell megcélozni, vagyis mobiltelefonos fronton a konkurens platformok és termékek támogatása is elengedhetetlen. A Mobile World Congress során a Nokia megerősítette, hogy a HERE Drive Beta után a HERE Maps és HERE Transit is elérhető lesz valamennyi Windows Phone 8 készülékre. Néhány exkluzív Lumia szolgáltatás azonban továbbra is megmarad, hiszen például a HERE City Lens kiterjesztett valóság böngésző egyelőre csak Nokia készülékekre tölthető le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • MWC2013: Nokia sajtótájékoztató

    A hétfői nap több fontos sajtótájékoztatóval indult, így a Nokia is több érdekes modellt jelentett be.

  • Lumia 720 – kamera varieté

    Magas dinamikatartományú sztereó mikrofonnal, opcionális vezetékmentes töltéssel és f/1,9 apertúrájú Carl-Zeiss optikával érkezik a Nokia 9 milliméteres vastag okostelefonja.

  • Lumia 520 – ár/érték maximalista

    Szuper-érzékeny IPS kijelzővel és kétmagos processzorral érkezik a Nokia nagyjából 52 000 forintos, karcsú Windows Phone 8 készüléke.

  • Sajtóképen a Lumia 520 és 720

    A Nokia két mérsékelt árfekvésű, Windows Phone 8 alapokon nyugvó készülék leleplezésére készül.

Hirdetés