Poros hardverrel érkezik a Pixel Watch

A Samsung egyelőre nem értékesíti a legfrissebb lapkakészletet, de a Pixel Watch nem csak ezért kapja a korábbi platformot.

A  múlt csütörtöki fejlesztői konferencián a dizájnon és a Fitbit integráción kívül nem sok mindent árult el  Google az ősszel esedékes Pixel Watchról, és ezek sem voltak igazából újdonságok. Az órát már láttuk teljes valójában, nyilván a Fitbitet sem kredencdísznek vette meg a Google, érdemi információ viszont egyelőre nem igazán került elő az eszközről.


[+]

9to5Google azért kiderítette, hogy a Pixel Watch, ahogy az várható volt, Exynos platformra fog épülni, méghozzá 9110-esre. Felmerülhet a kérdés, hogy miért nem a Samsung legújabb, 5 nanométeres lapkakészlete kerül a Google első okosórájába. Nem feltétlenül azért, mert a Samsung egyelőre nem is értékesíti a szettet. A Google nagyjából időtlen idők óta tervezi a terméket, a rendszer pedig nyilván a korábbi lapkakészletre lett optimalizálva. Ettől függetlenül mégis kevésbé mutat jól, hogy a keresőóriás 2018-as SoC-val mutatja be az első termékét a kategóriában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés