Promóciós anyagokon is látható már a Pixel 7a

64 megapixeles kamera, Tensor G2 és vezeték nélküli töltés is érkezik az új modellbe, állítólag 499 dolláros áron.

Pixel 7a néven újracsomagolja a Google a Pixel 7-et? Kicsit úgy tűnik, a 7a-ról kiszivárgott promóciós anyagok alapján ugyanis az idei A-modell 90 Hz-es kijelzővel, Tensor G2-vel és Titan M2 biztonsági lapkával, vezeték nélküli töltéssel és 64 megapixeles főkamerával érkezik. Az új kamera állítólag a Sony IMX787 köré épül majd, ez lesz az első A-szériás Pixel, amiben ilyen nagy felbontású szenzor kerül.

Marketinganyagok a Pixel 7a-hozMarketinganyagok a Pixel 7a-hoz Marketinganyagok a Pixel 7a-hoz (forrás: MySmartPrice) [+]

A kiszivárgott promóciós anyagokon jól látható a telefon dizájnja is, ebben semmi meglepetés nincs, hónapok óta ismerhetjük. Látszik még a képeken, hogy Pixel Stand vezeték nélküli töltőt is lehet majd a telefonhoz külön vásárolni, ez vélhetően kelleni fog a 20 wattos töltési sebesség eléréséhez.

(forrás: MySmartPrice) [+]

A május 10-én bejelentésre kerülő mobil az Egyesült Államokban 499 dolláros áron kezdhet, ez mai árfolyamon 169 ezer forintnak felel meg. A fehér és a fekete szín mellé állítólag kék lesz a harmadik, de felbukkant az interneten egy jó minőségű kép egy, a Galaxy S10E narancssárgájához hasonlító színű Pixel 7a-ról is. Ami idén érdekesebb, az a készülék megjelenésének időpontja, a Google ugyanis állítólag az I/O konferencián megtett bejelentés után egyből piacra dobja majd a készüléket, nem pedig hónapos csúszással, mint tavaly.

Ilyen lehet a narancssárga Pixel 7a
Ilyen lehet a narancssárga Pixel 7a (forrás: GSMArena)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés