Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VegyesTamás

    senior tag

    válasz zsiz #17747 üzenetére

    én mindkét oldalt meg tudom érteni, és ha úgy van veszek is meg androidos appokat (TiTBackup pl) mert azzal nagyot alkottak...ha lenne elég vasam lehet az AC-t is megvenném. Csak néhány ember itt valahogy nem gondol bele, hogy a fele felhasználó fiatal, és nincs keresete, vagy mint én havonta 20-30k-t merek elkölteni kajára, egy kis benzi egy kis lakás, és már felre sem tudok tenni, ha hozzányúlok a kocsihoz, vagy eszek 3 tál gyrost...így kicsit fanyarogva vennék meg egy 8k-s játékot szimut..stb. Sajnos ez ilyen, és ne mondja azt senki, ha lenne olyan hely ahol nagyon picit néha rosszabb minőségű üzemanyagot adnának ingyen (természetesen lopottat, de úgyanúgy "nulla" köv nélkül tankolnád mint a torrent downloading) nem oda menne és b@szná tele a kocsit :) hasonló példa..:)

    N€T0X|N: nem a warezt taglalta, hanem segítséget kért..nem a warezhez hanem a cucchoz :) jó persze megértem, hogy így meg úgy..de ez már nagyon..jogi megközelítéses dolognak tűnik. :K (nekem :) )

    [ Szerkesztve ]

    Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli

Új hozzászólás Aktív témák