Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yako

    tag

    válasz Lacuss20 #24021 üzenetére

    Helló!

    macilaci78: Egyetértek. Valós játék körülmények között minimális az esélye egy 90-100 méteres találatnak. Pontosan a körülmények miatt. S valóban, ide kell az, hogy az ember tudjon lőni, ismerje a saját fegyverét. Hiába a száz ezres tuning, ha nem tudok lőni, és láttam már én is olyat, hogy dobozból kivett AK-val leköröztek egy több százezres épített fegyvert. Pedig ugyanott, ugyan arra a célra ugyan olyan BB-t használva lőttek ugyan olyan körülmények között.

    Lacuss20: Nem ebből élsz, ok, rendben. De a munkádért nem kéred el a pénzt?
    Ezek mögött a fejlesztések, és alkatrészek mögött több év - és nem 2-3 - munkája, tapasztalatszerzése áll. Nem egyszer fizetett a saját kárára is tanulópénzt. Nyílván akkor csinálja az ember, ha haszna van belőle. Ne misztifikáld túl, nem 200%-os haszonkulccsal dolgozik, de még csak nem is 40%-al... Ki kell fizetni az anyagot, a gépidőt a marón, esztergán, a melóst aki megcsinálja, plusz az ő idejét. És akkor még nincs is rajta haszna, tehát az is rájön.
    Szerencsére a tervezésért és az éveken át tartó finomításokért már nem kell perkálni.
    Amúgy meg ha valaki nem egy műszaki ember, nincs képessége, készsége ilyen dolgokhoz, de van pénze megveszi. Aki azzal akar nagy hal lenni a pályán, hogy BST tunigos drága holmija van, ám legyen. Ha Te ezt házilag, magadnak megcsinálod az remek. Ha még a kívánt eredményt is eléred, és elégedett vagy, az meg a legjobb, emelem kalapom előtted, de komolyan!

    Ellenben az AK 520-530 FPS-el ugye nem MASZ kompatibilis. Valóban egy ajánlás csak,de szerintem Te sem szeretnéd, hogy egy hasonlóval fülön találjanak akár 30 méterről is.
    Viszont magadnak, kísérletezés céljából, határaitok feszegetésére zseniális.

    De ha már a valós körülményekről is beszélünk. Szép és jó az az AK a maga 80 méteres lőtávjával, de Te magad említetted, hogy egy snipernek nem kell igazán 90 méteres lövést leadnia. Az AK-val sem fogsz 70-80 méterre lövöldözni szerintem. Pláne, hogy nagy valószínűséggel elsőre nem biztos, hogy találsz, így felfeded a pozíciód. Inkább megyek közelebb 35-50 méterre, és biztos lövést adok le. ilyen formában - szerintem - fölösleges a 80 méter, inkább legyen pontos!

    Kicsit visszakanyarodva: szíve joga mindenkinek arra és annyit költenie, amire, amikor, amennyit akar, vagy tud. Attól, hogy ez Neked nem szimpatikus, a jelenség valós. Mikor Tic Tac-ot veszel, vajon elmondod ugyan ezeket a kitalálóról, a fejlesztőkről, a gyártóról a magyarországi forgalmazóról? Kétlem, pedig hidd el, sokkal nagyobb profitot szednek be rajta. :R

    By Demons Be Driven

Új hozzászólás Aktív témák