Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GerykO

    aktív tag

    válasz zsolt320i #1459 üzenetére

    Javaslom a monitorhoz járó tyúkbelet, amit vga-kábelnek csúfolnak kihúzni a monitorból, illetve a gépből, kézben tartva felsétálni vele a tetőre, vagy ki az udvarra, ott jó gyorsan meglóbálni a fej felett, majd egy jó pillanatban elengedni. ;] Ha ez megvolt, akkor elsétálni a boltba, és venni egy árnyékolt (ismertetőjele: majdnem kétszer vastagabb mint a gyári) kábelt, majd a gyári helyére dugva elcsodálkozni, hogy ugyanazt a minőséget tudja mint a dvi, vagy a HDMI. Analóg jelnél nagyon nem mindegy milyen kábelt veszel. :N Nekem a mellette elmenő monitor tápkábel zavarta meg a jelet :Y , majd akkori munkahelyemről kölcsönvéttel elvittem egy közepes (hama) kábelt, és a hibajelenségem eltűnt. :K Próbaképp visszatettem a gyárit, megint "zizis" lett a kép. :W

    Tanulság, analóg jelnek kábel kell, nem tyúkbél... :R

    Ui.: Ha nem akarsz felesben kidobni pénzt, javaslom a Media-Marktot a kábelek kipróbálásához, azt 3napon belül visszaviszed. Ha megvan melyik kábel jó, megveszed máshol olcsóbban.

    Szerk.: Mióta a siemens kivált, azóta jó cuccokat csinál a "fusi". És a belépőkategóriában minden márka ugyanannyira nem jó, épp azért, hogy vedd meg a drágábbat. De "fusi"ból mindenki a belépőt vette, mert az a legolcsóbb, pedig vannak nekik is közép-, és felső-kategóriás cuccuk, amik bizony minőségben igencsak felérnek a konkurenciához. Meg lehet nézni a lifebook-okat is pl. Szóval ne a belépőkategóriából általánosítsunk már. És ne az egyéni negatív tapasztalat alapján. Több ezer notit adtam el, arányait tekintve, a sz@r "fusi"ból volt a legkevesebb hibás (3napon belüli csere, pixelhiba, rosszul felrakott hűtő, ...)

    [ Szerkesztve ]

    Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...

Új hozzászólás Aktív témák