Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Guszti

    aktív tag

    válasz raidx #5220 üzenetére

    Én a 7-8 wattot arra értettem, hogy ennyit eszik meg a lap 1db 4 gigás rammal (szerintem ezt is írtam, de előfordulhat, hogy félreérthető volt). Az már más kérdés, hogy a konnektorból mennyit kér a teljes rendszer, ha rajta van 1-2 db esetleg 7200-őt pörgő 3.5-ös winyó, és mellette valami 400-500 wattos hulladék 80+-os táp. Nem kell senkinek megsértődni, de én jelen pillanatban akár egy 400-500-as 80+ gold minősítésű (seasonic, enermax stb.) tápot is a hulladék közé sorolnám, mert nem arra van kitalálva, hogy a névleges teljesítményének a 2-5-10%-án legyen hajtva. Ami pedig a legjobban tetszik ilyenkor, hogy a többség jön azzal, hogy drága picopsu-t venni, meg adaptert, meg nem hozza vissza az árát stb. Nos, brutto 10-12K egy picopsu + adapter újonan, ezzel szemben most ahogy nézem az ipon árlistát, egy sima atx táp sincs 8-9K-nál olcsóbban (chieftec-et, és fsp-t néztem).

    (kicsit kikívánkozott most belőlem ez a dolog, akinek inge nyugodtan vegye magára, akinek nem, az pedig ne!!!, csak amikor valaki leírogat olyanokat, hogy pl szerintem egy NAS-al jobban járna valaki, mert az csak 10W-ot eszik idle, ezzel szemben a brazos meg 20-30-at, akkor vegye észre, hogy nem a brazos eszik annyit, hanem attól annyi a fogyasztás, hogy nem megfelelően van összerakva a cucc. tehát NE írjunk le valótlan dolgokat, ha nem vagyunk benne biztosak)

    Hogy a kérdésre is válaszoljak, ugyan már leírtam többször, sőt multiméterrel kimértem, és annak az eredményét is beírtam a fórumba, de a táp: PicoPSU-90-XLP, és egy 3A-s 12V-os adapteről megy, de egy 2A-es is elvinné (ha lesz egy kis időm, akkor a T-s set-top-box 2A-es adapterével is mérek egyet.)

    u.i.: még1* akinek nem inge, az ne vegye magára

    szerk: radix: kicsit hülyén jön ki, hogy pont neked megy a válasz, sry!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák