Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jack@l

    veterán

    válasz dezz #1296 üzenetére

    Neked mért jó hogy pár szerencsétlennek beadagolod, hogy a bull a legjobb 65 ropiért, ennél Isten se gyárthatott volna jobbat, és hogy milyen jó lesz nekik, mert játékhoz úgyse kell erős proci, vegyétek a 8 magot?
    ---
    FMA-ra keress vissza, AkosF-el, meg ABU-val elég sokat tárgyaltunk róla, lemaradtál az érdemi részről ezek szerint... (gugli is igen gyorsan kidobja a választ megfelelő fórumokon, nem a sandra és nem tomhardveren kell kereseni)
    ---
    Cray az opencl és cuda miatt lesz a leggyorsabb szuperszámítógép, a processzorok csak kb a porlasztó szerepét fogják betölteni sebesség szempontjából, ezt is leirtam régebben mért.
    Amiért azokat választották, az valószínű a jobb opencl-es támogatás miatt van, nameg nem kis reklám az AMD-nek, igy gondolom megalkudtak a háttérben.

    A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

Új hozzászólás Aktív témák