Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stubi28

    tag

    Most már teljesen elbizonytalanodtam. Szerintem ennek az lesz a vége, hogy várok még a cserével. Egyszerűen úgy érzem nincs értelme kifutó szériára váltanom. De, ha tényleg ennyire kiforrtlan még az FX széria, akkor marad a jelenlegi és majd, ha lesz értelem, akkor váltok. Amúgy még 2 megjegyzés a 960T-vel kapcsolatban. Havernak volt egy, az alapból, húzás nélkül ment 3.4GHz-en, A tuning része meg annyi, hogy bár mit próbált, nem ment neki stabilan az emelt órajellel. Jó alaplappal! Nálam ez a 4. processzor amivel próbálkozok, de nálam sem megy soha stabilan a tuning. Lehet mi vagyunk a hülyék hozzá, de én valahogy nem hiszek ebben a tuning dologban. Plusz nem szeretném meg harmadolni a perifériáim élettartalmát.
    Egyébként igen, sokat játszom a géppel, ez is szempont. A mai játék felhozatalt tekintve viszont nem biztos, hogy erre alapozva kell gépet össze raknom, mivel nem sok minden van ami meg fog, és nem látok rá esélyt, hogy a jövőben ez változna. Jelenleg maradna a mostani 4890-em, de a jövőben az is cserélve lenne, 6950-re vagy a következő generációs felső-közép kategóriára.
    Persze az árak sem mellékesek, ezért is gondolkodtam az új processzorokban. Kicsit márka hűtlenül nézegettem Intel téren is, de az valami emberetelen amit kérnek értük.
    A fentebb említett Asrock Extreme3, 8Gb DDr3 és a proci lett volna az elképzelés, de most már vég képp nem tudom mi legyen...

Új hozzászólás Aktív témák