Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    Azt vegyétek figyelembe, hogy ezek az 5e forint alatti fogyasztásmérők csak tájékoztatási pontosságúak és még az is hat rájuk, hogy éppen mennyire torz a hálózati szinusz (ami elég torz, mert a sok kapcsoló üzemű táp - gy.k. minden mai eszközben az van - állandó kapacitív terhelést jelent). Volt alkalmam összemérni profi Legrand mérővel és saját tervezésűvel is egy ilyen mérőt, simán tudnak +-50 wattot csalni, a pontosságuk főleg kisebb áramok esetén csökken, mert azokat nehezebb rendesen mérni.

    Valamint az is beleszól a képbe, hogy milyen tápotok van. Csak az 30W eltérést (terhelés mellett) okozott a kijelzett értékben nálam, hogy a régi passzív PFC-s tápomat ami kiszolgált vagy 8 évet, azt lecseréltem egy modern, aktív pfc-s megoldásra.

    Ftibi87: az igen, te 6 maggal is több áramot fogyasztasz, mint én nyolccal. ;] Nem tudom milyen hűtőt használsz, de nekem kellett venni egy nagy Brocken2-t, hogy ne menjen el 90 fok környékére a hőmérséklet. Arról nem is beszélve, hogy külön meg kellett oldanom a vrm bordák hűtését is.

    Most egyébként hol tartunk? IBT 10 kör high teszt végigmegy fagyás nélkül?

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák