Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Bile Demon #76028 üzenetére

    Hasonló lapom van csak az 2xddr3/2xddr4. De a vrm-el nem volt gond, pedig 135w-os 2643v3 megy benne gyakorlatilag maxra terhelve most éppen 90-100 fok között mert ahol van ott 40 fok van (zárt iroda, tetőtér). Ez miatt throtling van sajnos, majd megyek hétfőn szellőztetni meg klímát be kapcsolni ha az iroda 30 fok alatti akkor nincs vele baj.
    Lényeg hogy vrm miatt ne aggódj 100 fok felett szépen lethrotlingol, ahogyan túlterhelés esetén is. Kondiknak lehet nem tesz jót hosszú távon. Sok szar felirat már leégett róla. :DDD

    Chia-t bányászik, plotol majdnem indíg maxra terhelve. 2x32gb ecc load reduced ddr4 ram, 450-es thermaltake meg tizenpár vincsi raid vezérlőn. Gyári kínai hűtőkeret + Deepcool gamma archer 2eft-os hűtő am3-as felfogatójával mert az pont jó rá. Videókártya nélkül megy, távoli asztallal érem el.

    BIOS turbó unlock nem csak az all core turbót maxolja ki hanem az uncore-t is. Ennél a procinál nem csináltam meg mert biztos nem bírná a lap. (gyárilag 3,4ghz all core turbo, és 3,7ghz lenne unlocked. :D )

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák