Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz Laja333 #2972 üzenetére

    Malibutomi már megválaszolta.

    Készlethiány. Az MSI $259-$269 pénzért adja a Gaming X-et. A OCUK sem hülye, ők is látják, hogy messze ez a legjobban sikerült custom, így még egy ok nekik, hogy drágábban adhassák, ezért nem lepődnék meg rajta, ha megfelelő készlet esetén még mindig drágább lenne, mint a többi.

    Nézzük csak meg a Sapphire Nitro+ megoldást. Annak is 270 USD az ajánlott fogyasztói ára, vagyis pontosan ugyanannyi, mint a Gaming X-nek. Ehhez képest, a Nitro+ az OCUK-nál 240 font úgy, hogy ebből is hiány van. Akkor ezt miért nem 300-ért adják? Gibbo azt mondta, hogy nagyobb készlet esetén le tudná vinni az árat 270 fontra. Ez még mindig +30 fontos felár a Nitro+-hoz képest. Sőt mi lesz a Nitro+ árával, ha abból is érkezik nagyobb mennyiség? 240 alá megy vajon? Akkor még nagyobb lesz a szakadék a kettő között.

    Amit Gibbo írt, az részigazság, ugyanis igaz, hogy valóban készlethiány van a Gaming X-ből, ez nem vitás, csak elfejtette közölni, hogy a Nitro+-ból is és ez utóbbit a készlethiány ellenére 240-ért adják. Érdekes.

    Amint mondtam, az OCUK-nál sem hülyék, ők is pontosan látják/tudják, hogy melyek a jobban sikerült custom design-ok és nem szégyellnek elkérni értük pofátlan nagy felárat.

    #2997 Ren Hoek: Neked is ajánlom figyelmedbe a leírtakat. Az MSI ugyanannyit kér a Gaming-ért, mint a Sapphire a Nitro+-ért (270 USD), a brutálisan nagy felárat az OCUK rakta rá az azonos készlet(hiány) ellenére!

    [ Szerkesztve ]

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák