Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz zolee1984 #31076 üzenetére

    "Már akkor is okoskodtál állandóan mikor valami vacak 290-ed volt és gőzöd nem volt az rx kártyákról"
    Aham, igen, egy Asus R9 290X OC DC2-es "vacak 290-esem volt. :W Egyébként utólag visszanézve kb. minden bejött egészen véletlenül , amit sejtettem, hogy itt hogyan lesz.
    Amúgy lehet próbálkozni elérni a "vacak" 290X-em sebességét, sok sikert: [link]. :R

    "Most meg arra bíztatod az embereket, hogy egy kártyát ami két pci express csatlakozóval van szerelve nyugodtan hajtsanak 1db 8 tűssel mert az megy."
    Aljas hazugság. :((( Határozottan azt ajánlottam már régebben is a topikban, hogy mindenki dugja rá a hatost, ha van: [link].
    Azt írtam csak most is, ha nincs 6-os, nyugodtan lehet használni a 8-asról, (főleg, ha OC sincs).
    VIlágosan leírtam neked is az álláspontom: "Nem, mert az áramerősség szépen el tud oszlani. Úgy 3 érpár helyett 5 érpárra oszlik meg a terhelés. Nem fog szétégni tuningnál, illetve magasabbak lehetnek az áramfelvételi limitek, mint a gagyi egycsatlakozós olcsó kártyáknál." [link].
    Mégegy ilyen, és garantáltan már a moderátoroknak fogok szólni, mert ez felháborító amit csinálsz.

    "mert a tuning biossal 200watt felett zabál él elolvad a kábel egy olcsóbb tápon."
    Ismét utalnék rá, hogy hiányos elektronikai ismeretekkel veszélyes észt osztani. Az OC BIOS-al is alapból 145W a GPU TDP limitje a Nitro+-nak, ami milyen meglepő, éppen a 8-pines csatlakozó 150W kapacitásán belül van.... A maradék 50W-ot az alaplapról veszi fel.

    "mert ezek szerint te a sapphire tervező mérnöke vagy és bele látsz a nyákba vagy egyenesen te tervezted"
    Ismét magad égeted az elektronikai ismereted hiányával. :C Aki nem ért hozzá ezt hiszi, akinek viszont van minimális fogalma fog egy multimétert, és megállapítja fél perc alatt néhány mérésből. Esetleg utánanéz, hátha megtette helyette ezt már más. :P

    "Szerintem amiről fingod sincs neked se"
    Azt hiszel, amit akarsz. ;) Viszont a személyeskedés a szabályzat értelmében TILTOTT a fórumon, utoljára kérlek, hogy fejezd be.

    "Legalább olvass mielőtt beleszólsz"
    Olvastam. GTX1060-as tapasztalatnak semmi haszna egy Polaris topikban.

    (#31080) Morris: Egyszerűen csak kicsit több lenne az áramfelvétel a 8-pines csatin, és ha nincs jó állapotban akkor az már necces lehet. Igazából elővigyázatosság, aminek inkább OC-nál van jelentősége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák