Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Pano #34034 üzenetére

    Nem hiszem, hogy okozna. 75 fok normális, és az 1800rpm is teljesen üzemszerű, nem hiszem, hogy reális használat mellett ebből probléma lenne a termék élettartama alatt.

    (#34035) meinmaurer22: Ennyire sajnos nem egyszerű, a Trixx-et a venti vezérlésen kívül én másra nem ajánlom. [link][link]
    Lehet érdemes lenne kipróbálnom/kipróbálni egy Afterburnert is, mert az a legjobb ventilátort vezérelni (a hysteresis támogatása miatt), de mikor tavaly meglett a kártya, akkor annak volt valami baja, ami miatt a Trixx lett akkor nálam a nyerő, mivel amúgy az is egészen jó.

    Az automata feszes spórolós beállítás menetét leírtam itt athomi fórumtársnak itt, továbbra is így ajánlom: [link].

    GPU-Z-vel monitorozva szépen látszani is fog, hogy így jóval alacsonyabb feszültségen fog járni a GPU. De lehet kísérletezni, milyen órajelen érdemes járatni, lehet nem is kell 1250-ig visszamenni, így beállítva a GPU magától be fogja állítani, milyen feszültségen látja jónak a saját működését (hasznos dolog az AVFS :) ).

    (#34036) F.B.I.: Ez meglepő? 'Csak' ennyivel kisebb a hűtője: [link]. :DDD

    (#34037) Csemy27: Bele kéne nézni a BIOS file-ba, ehhez a kártyához való-e, illetve nincs-e piszkálva, bár ha piszkálva lenne valószínűleg a driver 43-as hibát dobott volna.

    (#34038) Pano: A 8GB-os 570 valószínűleg a 8GB miatt az ezt igénylő játékokban/beállításokban jobb lehet, de a 4GB-os 570 Nitro-ra semmi értelmét nem látom ráfizetni. Az OC-val lenne ott, ahol az 580 alapból van, gyári órajelen, OC nélkül, esetleg alulfeszelve. Az 580-nál annyi a trükk, hogy a gyári 1340Mhz-én menjen, ne legyen feljebb húzva, mert akkor sok feszt ad magának.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák